Ralph Ineson 54 let


Ralph Michael Ineson je britský televizní, filmový a divadelní herec a dabér, jehož hluboký hlas můžeme slyšet ve spoustě televizních pořadů a seriálů, a který také můžeme slyšet v mnoha televizních reklamách a počítačových hrách. Vyrůstal v Leedsu, městě v severoanglickém hrabství Yorkshire v Anglii. Jeho rodiči byli Bumble Ineson a Michael Ineson. Jeho otec Michael pracoval jako státní úředník, bohužel v roce 2009 podlehl rakovině.

V tomto roce se také zúčastnil Edinburského festivalu v divadelní hře lektora Lancasteru Pete Brookse s názvem „Excalibur“, kterou popisuje jako „jednu z nejlepších věcí, kterou kdy udělal“. Další inscenací, která mu utkvěla v paměti, byla „Jackets“ od Edwarda Bonda, která byla napsána pro katedru divadelních studií v Lancasteru. On a skupina jeho přátel založili ve třetím ročníku divadelní společnost s názvem Interference, která pokračovala v Leedsu i po ukončení studia. Během svého působení v Lancasteru však byl odrazen od toho, aby se stal hercem na plný úvazek, a přijal práci jako učitel dramatu a sociologie na York Smith Form College.

Ralpha jsme mohli vidět v mnoha televizních i filmových počinech, z nichž asi nejznámější je role Chrise Finche v televizním seriálu BBC Kancl. Objevil se také jako Dagmer Cleftjaw ve druhé sérii televizního seriálu HBO Hra o trůny. Kromě toho se objevil jako Amycus Carrow v posledních třech filmech o Harrym Potterovi a jako plukovník Ansiv Garmuth ve Star Wars: Poslední z Jediů.

Ralph se narodil ve znamení Střelce a je vysoký 189 centimetrů. Ralph se v roce 2003 oženil s Ali Milner Ineson. Ali pracuje jako editorka obsahu na volné noze pro módní a kosmetický průmysl. Předtím pracovala jako redaktorka v časopise Warpaint. Je to vysoce vzdělaná žena, která dokončila bakalářský titul na univerzitě v Roehamptonu a magisterský titul na univerzitě umění v Londýně. Pár se poznal již v roce 1993 na dovolené v italském Toskánsku, ale až o deset let později si řekli své „ano“ na zimní svatbě v Cliveden House v Berkshire. Svatby se zúčastnili blízcí přátelé a rodina, včetně jejich dvou dětí. Na svatbě se objevili celebrity jako Lee Ross, Melanie Hill a Chris Walker.


15.12.1969
Leeds, West Yorkshire, England, Velká Británie
Ralph Ineson csfd

NosferatuLord of MisrulePapežův vymítačStvořitelThe First OmenTo Catch a KillerCatherine Called BirdySeveřanEdge of the WorldThe Last VictimThe Tragedy of MacbethVýbušnej koktejlVšichni mluví o JamiemZelený rytířBrahms: Chlapec 2DolittleMladí a neklidníAgatha a podstata vraždyBalada o Busteru ScruggsoviReady Player One: Hra začínáV oku hurikánuSoundtrack životaStar Wars: Poslední z JediůČarodějniceKingsman: Tajná službaStrážci GalaxieSobecký obrNadějné vyhlídkyTitanicHarry Potter a Relikvie smrti - část 2Nezvaní hostéDalší rokHarry Potter a Relikvie smrti - část 1Robin HoodSex & Drugs & Rock & RollHarry Potter a Princ dvojí krveProkletý klubCassJe tady někdo?Střílej bez varováníLosing ItMagnoliaMissingPanenská královnaThe Only Boy for MePochodA Line in the SandČtvrtek dvanáctéhoSouth West 9Z peklaBostock's CupFixlováníZrádné polibkyPrvní rytířA Pinch of SnuffNakupováníTajný agent RoyceThe Gallows PoleWillow


Aktualizace osobnostního profilu Ralph Ineson: 30.10. 2023 11:15