Aaron Paul 44 let


Narodil se a vyrůstal v Idahu. Otec je bývalý baptistický ministrant, takže Aaron byl už v ranném věku aktivní v církevních programech a hrál v křestanských vystoupeních. Chodil do Centennské střední školy v Boise v Idahu, kde se v osmé třídě rozhodl, že se stane hercem. Přidal se k divadelnímu odboru a začal být posedlý myšlenkou, že se bude herectvím živit. Po dokončení školy se odstěhoval do Los Angeles.

Po dalších několika rolích v americké televizi se nejvíce zviditelnil v roli Jesse Pinkmana v sérii televize AMC s názvem BREAKING BAD. Postava měla hrát původně pouze v první sérii, ale tvůrce seriálu Vince Gillian změnil plány díky jeho talentu a výjimečné herecké chemii probíhající mezi Aaronem a hlavní postavou seriálu Bryanem Cransonem. Vyhrál cenu Emmy za vynikající vedlejší roli v drama seriálu.


27.8.1979
Emmett, Idaho, USA
Aaron Paul csfd

AshDvojníkQuadEl Camino: Film podle seriálu Perníkový tátaZtracené okamžikyAmerická ženaVítej domaCentrální inteligenceCome and Find MeDevátý život Louise DraxeKingsglaive: Final Fantasy XVTriple 9Oko v oblacíchOtcové a dceryDlouhá cesta dolůEXODUS: Bohové a královéNeed for SpeedPrůšvihářDecoding Annie ParkerNa molWreckagePoslední dům nalevoSay GoodnightDaydreamerChoking ManMission: Impossible IIIBad Girls from Valley HighSexy pártySjetýSvět podle ProtaAť to stojí, co to stojíZachránci mořeLocust ValleyČerné zrcadloVolejte SauloviWestworldThe Coldest CaseBoJack HorsemanTruth Be Told


Aktualizace osobnostního profilu Aaron Paul: 31.10. 2023 17:59