Steve Zahn 56 let


Steven James Zahn se narodil 13.listopadu 1967 v městečku Marshall ve státě Minnesota. Navštěvoval Kennedy Elementary School, pozdějí také Robbinsdale Cooper High School.

Počátkem roku 2000 si zahrál v ŘETĚZU BLÁZNŮ, kde se mj. objevili Salma Hayek, Jeff Goldblum, Elijah Wood ad. tento film režírovala svérázná švédská skupina Traktor. Roku 2001 se potkal s PEKELNOU ŽENSKOU, aby následující rok ztvárnit jednoho z kluků Drew Barrymore ve filmu KLUCI V MÉM ŽIVOTĚ. Ještě ten samý rok ale absolvuje JÍZDU DO PEKEL, nadabuje postavu Archieho ve filmu DR.DOLITTLE 2, aby se mohl opět jako svérázný kocour vrátit ve filmu STUART LITTLE 2 (2002). Rok 2003 přináší další zajímavou roli a to roli policisty Hanka Raffertyho v americké komedii POLICAJTI NA BATERKY, kde hrál "parťáka" Earla Montgomeryho (Martin Lawrence). Ještě tentýž rok se vrhá jako vychovatel do BLÁZNÍVÉ ŠKOLKY. MLUV, tak se nazývá další snímek, kde se Steve objevil jako pan Freeman z roku 2004. STRAŠPYTLÍK z roku 2005 znamenal další z řady dabingových prací, kterých se Steve účastnil, ale v ten samý rok se vrhá do dobrodružného snímku SAHARA (2005), kde si zahrál s Matthewem McConaugheym a Penélope Cruz. TEMNÝ ÚSVIT (2006), tak se nazývá válečné drama z vietnamské války, líčící boj o přežití v nepřátelském zajetí a zde si zahrál roli Duana. Po boku sexy pistolnic Penélope Cruz a Salmy Hayek si zahrál ve snímku SEXY PISTOLS (2006) v roli Quentina. Nejnovější role je ze snímku SKANDÁLY ZE ŽIVOTA ZVÍŘAT (2008).

Steve si ve volném čase rád zaloví ryby a nebo se také věnuje svým dvěma dětem - starší syn Henry James a mladší dcera Audrey. V roce 2004 se přestěhoval s rodinou z New Jersey na malou farmu poblíž Lexingtonu ve státě Kentucky.


13.11.1967
Marshall, Minnesota, USA
Steve Zahn csfd

RobodogGringaLaRoyU tebe nebo u mě?WildcatNoc v muzeu: Kahmunrah znovu povstáváČára 28bitové VánoceKovbojovéUncle FrankKde se touláš, BernadettoČáraBlazeLean on PeteVálka o planetu opicTohle je náš světHodný dinosaurusŠest směšnýchKlub poslední nadějeKnights of BadassdomÚtěk z planety ZeměDeník malého poseroutky 3Deník malého poseroutky 2Deník slabochaCalvin MarshallDokonalý únikNoční vlakBajky naruby - 3 prasátka a nemluvněJarní úklid s.r.o.ManagementSkandály ze života zvířatVelký Buck HowardBandidasTemný úsvitSaharaStrašpytlíkMluvMáš padáka!Bláznivá školkaJak nezískat PulitzeraPolicajti na baterkyMyšák Stuart Little 2Chelsea WallsDr. Dolittle 2Jízda do pekelKluci v mém životěPekelná ženskáHamletŘetěz bláznůFreak Talks About SexHappy TexasMyšák Stuart LittleŽivelná pohromaKasařiLáska přes internetObjekt mé touhyZakázané ovoceSubway Stories: Tales from the UndergroundPředměstíSluneční šíp


Aktualizace osobnostního profilu Steve Zahn: 30.10. 2023 19:43