Billy Magnussen 39 let


William Gregory Magnussen se narodil v Queensu v New Yorku. Je synem Dainy a Grega Magnussen. Matka pracovala jako instruktorka aerobicu a otec je profesionálním bodybuilderem a kickboxerem. Vyrůstal dohromady se dvěma mladšími bratry. Jeho prarodiče byli přistěhovalci z Litvy.

Svůj debut na Broadway si odbyl v roce 2007 v „The Ritz“. Roku 2012 byl obsazen vedle Davida Hydea Pierce a Sigourney Weaver v představení „Vanya and Sonia and Masha and Spike“. Objevoval se v Lincoln Centre, John Golden Theatre a Second Stage Theatre. Byl mimo jiné nominován na Tony Award za nejlepšího herce.Jedna z jeho prvních rolích byla ve filmu Blood Night, následovaly další například v Twelve nebo v adaptaci stejnojmenné knihy Ztracený Valentýn. V roce 2014 si zahrál prince princezny Rapunzel v Čarovném lese. Krátce se také objevil po boku velkých jmen jako Christian Bale v Sázce na nejistotu nebo Toma Hankse v Most špiónů. Větší a hodně bláznivou roli si také střihl v komedii Noční hra vedle Jasona Batemana a Rachel McAdams.

Větší seriálové role si utrhl například v American Crime Story nebo Nepohádky. Mohli sme jej také vidět v žánrově těžko zařaditelném počinu Maniac jako bratra Jonaha Hilla.

Kromě hraní se také stále věnuje hraní na kytaru, a to v hudební skupině Reserved for Rondee.


20.4.1985
Woodhaven, New York, USA
Billy Magnussen csfd

V letuBorderlineCoup!ReunionRoad HouseSpy Kids: ArmageddonRodina onlineHarry Haft: Boxer z OsvětimiNení čas zemřítVšichni svatí mafieAladinVelvet BuzzsawNoční hraThe OathIngrid míří na západBirth of the DragonI Smile BackMost špiónůSkvělá Gilly HopkinsováSázka na nejistotuŠílená matkaPomsta zelených drakůThe MoneyČarovný lesThe East2nd ServeMosazná konviceSurviving FamilySlečny v nesnázíchZtracený ValentýnChooseTwelveBlood Night: The Legend of Mary HatchetSlzy radostiVzpoura strojůZrozeni milovatTroufalkyNepohádkyManiakChyťte ho!


Aktualizace osobnostního profilu Billy Magnussen: 11.11. 2023 00:27